Contact

Klik hier om naar de contactpagina te gaan.

VAGO Ontwikkeling BV is een Emmeloords familie-bedrijf, dat vastgoed ontwikkelt en beheert in diverse sectoren, zoals retail, dienstverlening en woningen.

Geboren en opgegroeid in Emmeloord ben ik al vele jaren nauw betrokken bij de ontwikkeling van Emmeloord Centrum en nu is het mogelijk om ook een eigen steentje bij te dragen aan de invulling van wonen en werken in het centrum van Emmeloord.

In Emmeloord is veel gebouwd volgens de karakteri-stieken van de Delftse School. Ik vind het belangrijk om deze kenmerken te behouden voor Emmeloord-Centrum.

 

vago

Ik heb de kans gekregen om op een hele mooie plek in Emmeloord centrum een nieuwbouwproject te realiseren. Bij het tot stand komen van dit project “Noorderpoort” hebben we de mogelijkheid aangegrepen om de weliswaar beperkte historie van Emmeloord op een moderne manier vorm te geven. We hebben de specifieke kenmerken van de Delftse school zoveel mogelijk verwerkt in het ontwerp.

Wij zijn ervan overtuigd dat we binnen dit project diverse passende woonoplossingen kunnen bieden, met oog voor de maatschappelijke ontwikkelingen.

Klaas Houwer

Geef hier uw voorkeur op!

 

U kunt maximaal drie voorkeuren opgeven. Vul als eerste voorkeur het appartement of penthouse in die u het liefste zou willen. Wij kunnen dan rekening houden met uw wensen.

 

met vriendelijke groet, Klaas Houwer

 

vago-ontwikkeling-bv

 

BROCHURE ONLINE BEKIJKEN

 

nprt-brochure-01

Geef hier uw voorkeur op!

Geef maximaal 3 voorkeur appartement op